En händelserik onsdag

♥Ja idag har vi gjort en hel del. På förmiddagen var vi på första träffen med föräldragruppen. Har sett fram emot det, få lära känna lite folk här i närheten. Men dom flesta bodde i hjulsbro, vi som nyss flyttade därifrån haha. 5 stycken bebisar blev det idag och vi diskuterade lite om den första tiden som varit. Intressant att få veta lite hur andra gör och så. Och efteråt blev det lite fika :)
Jag hade tid hos barnmorskan klockan 1 idag och skulle ta en buss kvart i. Så jag gick direkt till bussen ifrån föräldragruppen. Men den var för tidig, så jag missade den. Så jag kom lite sent. Men det gick bra ändå som tur var. Vi pratade lite om hur förlossningen gick och lite hur jag mådde. Sen passade hon på att sätta in en spiral när hon ändå gjorde en undersökning. Det blev en kopparspiral, hoppas att det blir bra med den nu.

Gick in till stan ifrån barnmorskan, och min vante blåste iväg ut på vägen. Blev jätte ledsen, och det var svin kallt om händerna. Så gick in till stadium och köpte ett par vantar. Men saknar min lilla vante massor, var ju själv och kunde ju inte springa ut med vagnen mitt i vägen. Såg den på vägen sen när jag åkte hem, usch saknar den lilla vanten!!

Mötte upp Nadja i stan och vi tog en fika på stan först och sen en till hemma hos henne :) Mycket trevligt

Sen när jag kom hem tog jag och sandra en promenad med hundarna, så det var skönt att få sällskap och hjälp.

Nu sitter jag och väntar på Emil som är på väg hem ifrån jobbet. Är rätt trött och har mensvärk, juste har ju fått den nu igen suck, sen har jag lite extra värk pga av att dom satte in spiralen idag. Så tycker lite synd om mig själv haha.


Nu ska jag fortsätta sitta här i soffan med Lea sovandes i knäet :)



RSS 2.0