28 Oktober, 2010

Idag har jag och emil verkligen legat i. Vi har packat för fullt, eftersom vi får nyckeln till lägenheten imorgon och ska sova där. Dock tar vi inga stora saker imorgon, det fixas på lördag. Och då blir det städ här på söndag. Visseröigen har vi gjort grovjobbet med städet idag. Skönt att ha det mesta avklarat redan. Det vi har kvar att packa ner är kök och lite i badrummet. men det tar jag imorgon förmiddag, idag orkar jag inget mer.

Har haft väldigt mycket sammandragningar och förvärkar idag. Men det är väl för att jag har styrt så mycket idag. Hallonbladstéet kanske har hjälp till lite med, vem vet..
Annars har hon haft rätt skoj i magen idag. Den har åkt fram och tillbaka och verkligen mosats innifrån. Det är skönt är det, speciellt i samband med sammandragningarna ;)

Igår var vi hos svärmor och åt lite mat :) det var trevligt, och skönt att slippa laga mat själva.

Läste precis om vinterljus i corren. Ska verkligen gå hela det här året. har inte gjort det förut. Men tänk er vad mysigt att gå där med vagnen sen :) http://corren.se/ostergotland/linkoping/?articleId=5401910&date=&menuids 




16 dagar kvar



Testar att Blogga med mobilen! Här är ba...

dsc01172 (MMS)

Testar att Blogga med mobilen! Här är baggen som älskar allt som har med vatten att göra :)


26 Oktober, 2010

Idag blev det en dag på stan med Emelie och lilla Ava :) Det var trevligt. Men nu är jag super trött, och jag höll nästan på att kissa på mig på väg hem från bussen. Hon låg och tryckte neråt så mycket hon bara kunde. Har inte haft så mycket sammandragningar idag. Det var inte som igår, då gjorde dom riktigt riktigt ont. Sover dåligt om nätterna. Svettas och ligger inte bra. Sover mycket bättre på dagarna, men har inte hunnit med det så mycket nu på sista tiden. På fredag får vi nycklarna till våran nya lägenhet :D ska bli så kul att få plocka upp allt nytt och fint som jag har köpt.

Jag har föresten svullnat rejält som ni ser på föregående bilder.. Inte kul alls, nu får hon gärna komma snart.
idag jobbar emil natt för sista gången på lääänge. Så då är det fritt fram för Lea :)


Söta örhängen va ;) Fick dom av mamma i present..


Tänkte visa bilder på mina söta hundar :)

 
Laban


Lazy




18 dagar kvar

Magbild vecka 38

usch så jag har svullnat, och inte bara i ansiktet, händer och fötter. Rumpan och höfterna tror jag har blivit dubbelt så stora ;P jaja, det är snart över.
Magen har även sjunkit en hel del tycker jag! dags att börja gissa när hon kommer och storlek :)
mjau.







25 Oktober, 2010

Idag var vi hos barnmorskan.
Mitt sf mått: 34 cm
hjärtljud: 136 slag/min
blodtryck: 120/80
vikt: 14+ sen inskrivning






Efter besöken gick jag och emil på stan lite. Kollade i massa affären och åt lite.
Köpte även hallonbladsté. Så ska ya mig en kopp te sen iikväll.

Såhär står det på niomånader.se

Hallonbladste
Barnmorskor i alla tider har föreskrivit en kopp hallonbladste under graviditetens sista månad för att sätta i gång förlossningen. Det finns inte någon forskning som bevisar att det kan starta förlossningen men gott om anekdotartad bevisning att det gör verkan.
Hallonblad innehålller oxytocin, det hormon som frigörs i hypofysen för att framkalla sammandragningar i livmodern.
Hallonbladste får endast användas efter vecka 35 och om man upplever att man får väldigt mycket sammandragningar så ska man genast upphöra att dricka detta te och isåfall försöka igen efter vecka 38.






19 dagar kvar

Vecka 38 (37+1)

Graviditetsvecka 38

Har du svårt att sova på nätterna? Det är inte lätt att hitta en bekväm ställning, försök att ta kuddar till hjälp.

Nu är tiden då man inte gör mycket annat än väntar.

 

 

Veckorna före den beräknade förlossningen upplevs mycket olika av olika kvinnor. Vissa blir deprimerade mot slutet av graviditeten, blir labila till humöret, irriterade och har svårt att få någonting gjort. Andra får en drift att förbereda för barnets ankomst - se om sitt hus, sätter igång med storstädning, lagar mat, bakar och fryser in för kommande behov eller titta på lite babykläder.












... att packa väskan
  • journal från MVC
  • förlossningsplan
  • olja till massage
  • tjocka strumpor, tofflor
  • "mjukis" byxor
  • tandborste och tandkräm
  • hårborste, hårsnoddar, hårklämmor
  • tvål och schampo
  • amningsbehå och amningskupor

 

 


I vecka 38 är medelkroppslängden  50 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 3200 gr. Huvudets omkrets är 34,8 cm.

 

Ditt barn är nu redo för ett liv utanför livmodern. Visste du att det är barnet själv som bestämmer när det ska komma ut, graviditetslängden finns programmerad i barnets arvsanlag. Lungorna är fyllda med vätska fram till födelseögonblicket då vätskan pressas ut för att ersättas med luft. 


Få kvinnor föder på uträknat förlossningsdatum - det är inte lätt att veta när man skall lägga in om sin ledighet. En god ide kan vara att fråga din egen mamma och svärmor om de födde tidigt eller sent.

För de flesta blivande pappor eller partners är det självklart att vara med vid förlossningen - få känna sig delaktig och dela upplevelsen.

 

 

Så här tar du tiden på värkarna:

Titta på klockan och be den blivande mamman att tala om när värken börjar. Ta tiden från första "nu" genom hela värken och fortsätt genom hela den värkfria delen till nästa "nu" det vill säga när nästa värk börjar. Tiden räknas alltså från första värkens början till andra värkens början.

 

 

Under tiden på förlossningen kan du behöva en del saker tilll exempel:

  • Matsäck åt dig själv
  • Kanske en ren t-shirt, det är svettigt att vara med vid en förlossning
  • Pengar
  • Kameran
  • Tandborste och rakhyvel
  • Bok, om det drar ut på tiden

 

Kontroller och undersökningar

I slutet av graviditeten kommer barnmorskebesöken tätare. Man kontrollerar blodtryck och livmoderns storlek, försäkrar sig om att huvudet ligger neråt och lyssnar på barnets hjärtljud.



Tagen från growingpeople.se


23 Oktober, 2010




Grattis till mig 20 år idag :)


Graviditetsuträkning



finns här!


21 Oktober, 2010

Det är redan i slutet av oktober. Förstår ni vad jag har längtat tills nu. Jag blir äntligen 20 år, vi flyttar och förlossningen närmar sig med stormsteg. Det där med att fylla år känns dock inte så mycket. Ja visst, kul att äntligen vara 20. Finns det något jag inte får göra nu? Men annars känner jag mig mest stor, ful och klumpig. Jag har inte önskat mig något speciellt. Nu fick jag ju iofs tidiga presenter av en del. Och det var super skoj.
Jag har tänkt mig att åka till systemet och inhandla det alkoholfria bubbet och någon öl till emil för stt fira lite att man nu är 20 år. Har bjudit hem folk som kommer under olika tidpunkter under hela dagen. Inte så kul att få hem folk nu när vi har packat ner det mesta. Men ska bli trevlig med mat och fika.

Flytten ska bli sjukt kul, längtar som en tok. Att få packa upp alla nya fina saker och göra det så fint överallt! Tror det kommer bli toppen!

Men mest av allt längtar jag ju så klart till förlossningen. Till att få träffa vårat lilla underverk ♥


Har inte så jätte mycket sammandragningar. Men om jag går som sagt, och det ilar neråt. Hon har blivit väldigt stark nu när hon buffar på mamma. Mår illa på morgonen och är dålig i magen.
Så idag fick jag frukost på sängen av mitt hjärta!



jag blir så sur,
kom bara inte sen!





23 dagar kvar ♥

Magbild vecka 37







17 oktober, 2010

Idag har vi ätit tacos med felicia och calle :) mums säger jag bara! men fick bara i mig 1½.. börjar bli rätt trångt nu kanske :)
Har börjat vakna tidigt och sen inte kunna somna om, och sover inte på dagen heller. Illa, är det inte nu man ska passa på att sova. Det känns som om kroppen ställer in sig på att vara vaken.
Nu är klockan halv tolv, måste försöka sova..


Kul lista :)

Graviditetens 15 första veckor upplevde jag såhär :

Detta datum fick du reda på att jag var gravid : 8 Mars 2010
Första gravidsymptomen du kände och hur långt gången var du : Ömma bröst, konstig och känslig :) Ja innan jag tog testet, typ vecka 5.
Illamående kom i vecka : Det var nog i vecka 5-6
Och slutade : efter vecka 15 ung tror jag. men nu har det kommit tillbaka
Detta var du extra sugen på  : ost
Detta hade du svårt att äta : Snitzlar och hamburgare (halvfabrikat)
Dofter som du inte stod ut med : Sopor, och mat os.
Fler gravidsymptomer som kom efter plusset? : Trött som tusan
Dina tankar om det första 15 veckorna :  Var så jäkla glad, men ändå så svårt att förstå att det verkligen var på riktigt. orolig ganska mycket. men blev bättre efter vecka 13 när vi fått se henne på KUB utraljudet ♥ 



27 dagar kvar ♥


Vecka 37 (36+0)

Graviditetsvecka 37

Nu är det inte så långt kvar och föräldraledigheten har börjat för de flesta.

Om barnet skulle födas nu räknas det som fullgånget. Barnet är moget och väl förberett för livet utanför livmodern.

De flesta barn ligger med huvudet i bäckenet, 4 procent ligger med stjärten före. Huvudet - eller stjärten - tränger ner i bäckenet och fixerar sig. Tidpunkten varierar dock mycket, hos en förstföderska kan huvudet redan vara fixerat sedan flera veckor och hos en omföderska är det inte helt ovanligt att det sker först i samband med att förlossningen startar.

 

Nattsömnen är inte så god som tidigare. Antingen måste du gå upp och kissa eller så sparkar ditt barn så att du inte kan sova.

Det är vanligt med ryggbesvär särskilt under senare delen av graviditeten, då kan det vara skönt att vila ryggen genom att ligga ner en stund. Bäst är att ligga på sidan med ena eller både benen böjda och en kudde mellan benen som stöd.

 

 

 

 

 

 

 

 


I vecka 37 är medelkroppslängden 49 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 3000 gr. Huvudets omkrets är 34 cm.

 

 

Barnets utveckling Teckning: GP/Lars Grennert

Från och med den här veckan är inte ditt barn för tidigt född.

De mesta av lanugohåret är borta. Lungorna har mognat. Barnet sväljer fostervatten och kissar, vilket är en viktig del i balansen av mängden fostervatten.

Vid födelsen har ditt barn 300 ben i kroppen medan vuxna har 206, flera är ganska mjuka till en början. Vissa av benen växer samman i barndomen.


Det kan hända att både du och den blivande mamman drömmer mycket och att drömmarna är livliga. Många gånger beror drömmarna på oro och rädsla inför förlossningen. Har barnet navelsträngen runt halsen? Viss oro är normal men om den ger mardrömmar på natten och försvårar det dagliga livet behöver ni hjälp. Prata med er barnmorska. Ibland behövs en ingående genomgång av hur en förlossning går till, steg för steg.

Kontroller och undersökningar

Det är dags för ännu ett besök hos barnmorskan som känner hur barnet växer och ligger, lyssnar på barnets hjärta och mäter ditt blodtryck.

Om barnet har huvudet uppåt försöker man vända barnet, detta gör man på en förlossningsavdelning.

 

 

Tagen från growingpoeple.se


15 Oktober, 2010

Idag var jag och tog hand om min häst för sista gången på länge. Från och med nu har jag honom inte. Ska på stallmötet nästa helg bara. Det är så skönt att allt är löst, äntligen. För nu ska jag bara tänka  på Magen och flytten :) Det är tillräckligt bara de.

Har haft rätt mycket sammandragningar både igår och idag. Och Lea har levt rövare och buffat till tusen. Tror hon vill ut, och då är vi två :) Fast vill nog att det ska bli november först. Så vi har fytten och allt avklarat. längtar efter att få ställa upp alla hennes saker och fixa med det.

Sov dåligt inatt pga att alla djur höll på. Och kunde inte sova på dagen heller. Så inatt hoppas jag att jag sover bra.



Kommer bli så fint och bra!!



29 dagar kvar



Längtan

Idag känner jag mig som en flodko. Jag är trött, stor och hungrig. Har fortfarande ont i höften/rumpan. Kan det vara gravid ischias? Det hugger liksom till och benet viker sig. Det kanske är en blandning av det och foglossning. Det är sjukt vad hormoner kan göra med kroppen. Tur att besvären går tillbaka sen efter graviditeten. Kommer inte ens ihåg hur det känns att kunna gå normalt. Att kunna vända på sig i sängen, och inte ha ont 24/7. Att kunna göra någonting över huvud taget utan att bli andfådd.

Men jag gnäller inte, för jag ser så mycket fram emot att få träffa mitt barn nu. Jag vet att allt ont och jobbiga kommer vara som bortbåst när jag sen får upp henne på bröstet. Jag försöker se framåt och tänka på det finaste man kan få. Varje buff från dig går rakt upp i hjärtat, och nu känns du så nära.

Jag längtar efter dig







13 Oktober, 2010

Igår var vi hos barnmorskan igen. Mitt sf mått låg på 33 cm, så har växt 3 cm sen sist. Mitt blodtryck låg på 120/70 och Leas hjärtslag låg på 140 slag/min. Så allt såg toppen ut. Vägde mig inte, men vid förra besöket hade jag bara gått upp 10 kg sen inskrivning. Fick en ny tid till nästa måndag. Hon berättade även att hon ska gå i pension veckan efter jag har beräknad födsel. Så på mitt efterbesök blir hos någon annan.
UPDATE Glömde ju skriva att nu är hon fixerad :)





Idag var vi på sista föräldragruppen. Dom tog upp amning och första tiden med barnet. Var ganska intressant. Det kom även en bvc sköterska och pratade lite. Det är verkligen snart, har lite svårt att förstå. Den lilla varelsen som buffar omkring i min mage är snart ute och ligger på mitt bröst.



Kvar att köpa:
Salvor, typ bephanthen
babyolja
våtservetter
tvättlappar
amningsinlägg
fler blöjor
vantar och tossor till bebis
badbalja

Sen önskar vi oss skötbordet leksvik från Ikea :)
har ett ihopfällbart nu, men vill ha med lådor på.


juste igårkväll låg jag och tjöt i soffan. Kunde verkligen inte röra på mig. hade så ont i höften/rumpan. Blev lite bättre efter ett tag. men det sitter i idag också..

nu ska jag upp och värma en matlåda och kolla på paridise hotel :)



31 dagar kvar


tävling

”Jag tävlar hos Familjen Korb om ett presentkort på 1000kr att handla presenter till baby och barn hos Darling Express, tävla HÄR du också!”

Magbild vecka 36







Vecka 36 (35+0)

Graviditetsvecka 36

Ett vanligt symtom är stickande känslor eller tryck i bäckenet. Det beror på att barnet håller på att lägga sig tillrätta.

 


Din mage kan börja sjunka ner lite och det är lättare att andas, men det kan fortfarande vara svårt att hitta en bekväm sovställning.

 

Kanske behöver du kissa oftare än vanligt, det beror på att livmodern trycker på urinblåsan.

Ta väl hand om dig när du är gravid och planera din graviditet så att du orkar! Lägg gärna in ledighet sista månaden så att du är utvilad inför förlossning och tiden efter.

Du kanske känner dig färdig att föda nu - du känner dig mogen för det. Andra kan ha blandade känslor inför själva förlossningen och det är helt normalt. Det är vanligt med en viss rädsla inför smärtan att föda eller för att tappa kontrollen. När oron övergår i rädsla kan man behöva hjälp att bli av med den. Prata med din barnmorska hon kan lotsa dig vidare. Har du fött barn tidigare kan du och din barnmorska gå igenom förlossningsjournalen tillsammans. 


I vecka 36 är medelkroppslängden 48 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2800 gr. Huvudets omkrets är 33.5 cm.
Moderkakan börjar åldras.

 

 

Alla inre organ är färdigbildade. Barnet gör sig färdigt att födas när som helst
Underhudsfettet tilltar snabbt i mängd, kinderna är runda och det skrynkliga utseendet är försvunnet.


Som blivande pappa kan du känna oro inför det okända. Följ med din sambo/fru på föräldrautbildningen! Du får betalt av försäkringskassan för att gå dit om du måste ta ledigt från jobbet.



Tagen från growingpeople.se


9 Oktober, 2010

Sov som en stock inatt, vaknade bara en gång av att min lillebror inte kunde sova. tände lilla lampan och så somnade han om :) Gick däremot upp vid halv 10, åt frukost och begav mig till stallet.
Det var städdag idag, jag målade. Kände mig knappt som en människa idag. Var så trött och sliten och med massa sammandragningar. Åkte hem vid halv två, åt lunch och la mig och läste. har även sovit en stund nu. Men är fortfarande sjukt trött, ska äta och sen ligga här resten av kvällen. Emil jobbar jour, så jag är själv idag.

Har idag haft massa sammandragningar som sagt. Höften och ryggen mår inte särskilt bra sen igår. Vill gärna få flytten överstökad nu så att hon kan komma. Det ska bli så mysigt.
Men förstår ni att vi ska bli föräldrar? Helt sjukt. Det här med förlossningen, ena stunden ser jag fram emot det och andra så bävar jag lite inför den. Men mest ser jag fram emot den, att sen när det är klart och hon ligger där på bröstet! Våran älskade lilla Lea ♥



Det här var vad man fick med i blöjhinken man får gratis hos babyproffsen!
Det var knappt något, mest reklam.


Köpte dom här söta napparna hos babyproffsen när vi hämtade hinken.
På den ena står det "I am a girl" och på den andra är det en söt nalle.


Den här babyvakten har Lea fått av sin mormor.




35 dagar kvar

Ullared

Lite skit från Ullared igår :)


                           Amningskudde, 140 kr :)


Lite saker till Lea och så mamma trosor till mig :)




Jag köpte massa gröna saker till köket :) Blir nog fint. En stoor vattenskål till alla djur,
vi har typ 20 st hemma nu. en flaskborste och så en borste till all kattsand katterna drar ut.



Sen gav jag upp :) får ta kort sen när allt är uppackat i den nya lägenheten :D

8 Oktober, 2010

Kom hem från Ullared för en timme sen ung. Är totalt slut. Mina fötter är så svullna och värker. min höft ska vi inte ens prata om. Somnade vid 1 inatt och gick upp 4. Har sovit 1 timme på bussen. Men det var de värt :D Fick hem massa fint. massor till den nya lägenheten och så. Tänkte visa lite imorgon, men nu ska jag sova!!

Godnatt!


36 dagar kvar


6 Oktober, 2010

Idag hoppade jag upp tidigt, för tidigt för min mage tydligen. Sminkade mig innan jag åt frukost, så jag spydde. vilket jag gjort nu ett par gånger. Men efteråt mår jag bra, och med lite mackor i magen så mår jag toppen.
Gick upp tidigt för att åka till föräldragruppen. Vi missade ju förra gången och idag jobbade emil. Så gick dit själv.
Jag var den enda som var där själv, inte så kul. men det var intressant och dom visade en super gullig film om förlossningen. Dom gravida tjejerna grät eller fick tårar i ögonen haha. Gud vad jag längtar nu, när man ligger där med sin lilla bebis. Förstår ni att det ör ca en månad kvar, helt sjukt lite. vad fort det har gått.

Idag har Lea haft en sparkar dag, har verkligen känts som om hon kommer ta sig ut ur magen.
Annars så har jag bara sovit idag. var så jäkla trött när jag kom hem. sov från ett till halv fem :) mysigt!

Såg föresten på Greys anatomi förut :) blir att följa det och desperate housewives. missade dock dh igår.
Följer ni programmen?




38 dagar kvar

5 Oktober, 2010

Var hos min kusin nästan hela dagen igår. Väldigt trevligt! Sara, zarah+kille kikade förbi :) kul att ses! Saknar att inte alla är samlade, skit tråkigt är det. Men det var skönt att komma hemifrån lite :)

Idag sov jag läänge :) sov jättedåligt inatt, vaknade hela tiden och låg och kände efter om Lea sparkade. Vilket hon har gjort massor idag. Sen följde jag med mamma till en loppis och direkt därifrån till stallet. det kom en tjej och provred brasse. Hoppas hon tar honom på halvtid nu. jag kan inte längre.

Jag känner mig lite piggare nu när jag är frisk. Har även ätit upp all penicillin nu med. Men sover fortfarande skit på nätterna och har ont. Kan absolut inte gå fort, då får jag massa sammandragningar. Får gå sakta med vaggande steg. Ska bli kul på ullared, får gå och hänga på vagnen. Tur att vi ska vara där hela dagen så jag kan gå i mitt sakta tempo.

Nu ska vi sova, ska upp tidigt imorgon till föräldragruppen. Missade ju sist, så imorgon blir det första gången. och Emil jobbar, så får gå själv.



39 dagar kvar ♥

Magbilder v.34-35











40 dagar kvar  ♥


vecka 35 (34+1)

Graviditetsvecka 35

Det kan hända att du drömmer mycket och dina drömmar är ovanligt livliga.

 

 
Nu står livmodern som högst och det kan kännas tungt att röra sig och att sitta. Magsäcken trycks ihop och du kan få halsbränna. Undvik för fet och kryddig mat. Drick bubbelvatten det lindrar.

 

 

Det är inte onormalt att livmodern drar sig samman av och till - den måste träna inför förlossningen. Man brukar kalla detta för förvärkar, och de brukar inte påverka livmodertappen så att den öppnar sig. Magen putar ut och blir "stenhård" men det brukar inte kännas mycket neråt underlivet.

Om sammandragningarna ger upphov till mensliknande smärtor eller trycker neråt och gör ont bör du få detta kontrollerat på mödravårdsmottagning eller förlossningsavdelning. Samma sak gäller om de tenderar att komma regelbundet. Omföderskor kan känna förvärkar tidigare och kraftigare - ju fler barn man fött, desto tidigare kan förvärkarna debutera och dessutom bli fler och ibland kraftigare.

En del blivande mammor känner av hemorrojder som gärna uppstår när trycket i buken ökar och om man inte rör sig tillräckligt blir man dessutom förstoppad. Motion, mycket vatten och lite katrinplommon brukar hjälpa. På apoteket hittar du salva att smörja på hemorrojderna. Vid stora besvär kontakta din MVC.


 

... om barnet ligger i säte:
Man handlägger sätesförlossningar lite olika i olika delar av landet. Du och den blivande pappan får alltid information av din läkare på mödravården eller förlossningen. Det är ni tre som tillsammans fattar beslut om förlossningssätt.

 

Om vattnet skulle gå, är det anledning till en kontroll på förlossningsavdelningen även om du inte är i värkarbete. Om graviditeten varit normal behöver du inte oroa dig för barnet det är moget för att klara ett liv utanför livmodern.


I vecka 35 är medelkroppslängden 47 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2600 gr. Huvudets omkrets är 33 cm.

 

 

De flesta barn ligger nu i rätt ställning inför födseln, med huvudet neråt.
Navelsträngen är tjock som en tumme och cirka 50 centimeter lång.


Gå ut och promenera tillsammans eller gör en gipsavjutning av magen!

Kontroller och provtagningar

Många blivande föräldrar går på studiebesök till det sjukhus där de tänker föda. Be din barnmorska hjälpa dig!

Det är dags för ännu ett besök hos barnmorskan som känner hur barnet växer och ligger, lyssnar på barnets hjärta och mäter ditt blodtryck.


1 Oktober, 2010

Oktober idag, känns skönt. Nu är det höst på riktigt, och jag blir 20 år om 23 dagar. fast jag firar min födelsedag genom att åka till Ullared istället. Det blir lite fika bara kanske den 23e. inte så kul att göra något speciellt mitt i alla flyttkartonger. Och jag lär inte vara så pigg då heller.
Och nu är det vara oktober kvar, sen är det november och då kommer lea :)

Idag har hon buffat och hållt på massor, känns ibland som om hon försöker ta sig ut genom magen.

Har föresten hämtat blöjhink och gratis saker från babyproffsen, ska ta kort på allt och lägga ut.
Har även fått hem mitt buzzador paket. Ska visa er vad det innehåller också :)

Men nu har jag lite bråttom iväg, måste laga staket? Som hästarna har dragit sönder. Blir säkert lyckat, kan inget om staket och är fortfarande sjuk! känner mig inte så pigg på att stå ute i det här kalla vädret med min UVI och allt.

Ikväll ska jag försöka packa lite, blir nog lite badrum och lite kök. Nästan alla prydnadssaker och små skit är nere nu. Skönt, får ta lite i taget.


43 dagar kvar

RSS 2.0