28 Oktober, 2010

Idag har jag och emil verkligen legat i. Vi har packat för fullt, eftersom vi får nyckeln till lägenheten imorgon och ska sova där. Dock tar vi inga stora saker imorgon, det fixas på lördag. Och då blir det städ här på söndag. Visseröigen har vi gjort grovjobbet med städet idag. Skönt att ha det mesta avklarat redan. Det vi har kvar att packa ner är kök och lite i badrummet. men det tar jag imorgon förmiddag, idag orkar jag inget mer.

Har haft väldigt mycket sammandragningar och förvärkar idag. Men det är väl för att jag har styrt så mycket idag. Hallonbladstéet kanske har hjälp till lite med, vem vet..
Annars har hon haft rätt skoj i magen idag. Den har åkt fram och tillbaka och verkligen mosats innifrån. Det är skönt är det, speciellt i samband med sammandragningarna ;)

Igår var vi hos svärmor och åt lite mat :) det var trevligt, och skönt att slippa laga mat själva.

Läste precis om vinterljus i corren. Ska verkligen gå hela det här året. har inte gjort det förut. Men tänk er vad mysigt att gå där med vagnen sen :) http://corren.se/ostergotland/linkoping/?articleId=5401910&date=&menuids 




16 dagar kvar



Kommentarer
Postat av: Grynet!

Vinterljus är verkligen en mysig grej här i Linköping. Jag gick första gången året då jag var hemma med Nils och nu har det blivit lite av en tradition. Förra året var vi till och med på invigningen! :)

2010-10-29 @ 08:47:57
URL: http://krokovankan.wordpress.com
Postat av: Myh

jag vill oxå gå vinterljus, har velat göra de varje år, men har aldrig blivit av så i år mååste det bli av :P

2010-10-30 @ 10:40:35
URL: http://shiiine.blogg.se/
Postat av: LindaViberg \ .se

OHH, vecka 39 idag!! Gratttiiiisss :D :D

2010-10-31 @ 12:22:09
URL: http://www.lindaviberg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0