7 December, 2010

Idag är älskade Lea 12 dagar gammal och har badat för första gången :) Vi fick en toppen bra badhjälp av Leas morfar och bonus mormor anna! Den var toppen, och Lea tyckte det var jätte mysigt att bada. Så nu är hon inte lika torr längre och ren och fin!

Inatt tyckte hon att det var okej att vara vaken mellan 3 och 5. Tre stycken blöjbyten han vi med, då hon kissade så fort vi lagt oss igen och gnällde till tusen. Tillslut somnade vi om alla tre!

Leas fick besök av farfar och farmor igår. Sen begav vi oss ut i snön och åkte till mormor. Funderar på att skicka ett ris till kommunen. Vi fick verkligen ploga oss fram på vägarna. Och en bit fick vi bokstavligen på gå på bilvägen, tur att det är en knappt trafikerad väg. Inte okej!! Får se när vi ger oss ut nästa gång. Måste ju köpa julklappar med.. Har inte köpt en enda julklapp, så det här kommer bli svårt! Men julklapparna kommer nog bli lite lidande det här året, känner att vi inte riktigt har ork och tid att hitta bra julklappar.

Både jag och Emil är ganska trötta och försöker komma in i den här rollen på riktigt. Så vänner och socialt umgänge blir rätt lidande. Det får vi ta igen senare när vi är som folk igen :)

Nu är det dags för att byta blöja, amma och sen en promenad runt området och till affären!


Kommentarer
Postat av: Niki

Beställ julklapparna online istället!

2010-12-07 @ 16:43:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0